ULMAN NAISET - HUIKEETA HULINAA REIKÄPALLON PERÄSSÄ!

Ulman Naiset on vuonna 1996 perustettu naissalibandyjoukkue. Alkunsa joukkue sai Taipaleessa pidetyssä keittiönpöytäkeskustelussa, johon osallistuivat mm. silloinen valmentajaVesa Kujanpää ja perustajapelaajat Mari Honkanen (ent. Komulainen) ja Miia Bovellan (joista jälkimmäinen pelaa edelleen ja kuuluu pelaajiston eliittiin).

Tänä vuonna (2014) Ulman Naiset on päässyt siis täysi-ikäisyyden porteille, pelattuja kausia takana seitsemäntoista, kahdeksastoista menossa. Joukkue aloitti taipaleensa 3. divarista, mutta nykyisemmin sarjapaikka on vakiintunut 2.divariin. 1.divarin ovia joukkue on päässyt kolkuttelemaan jo useampana kautena, paikka ykkösessä on silti jäänyt vielä ainoastaan haaveeksi. Pelaajia 18 vuoden aikana on ollut toista sataa ja valmentajiakin kymmeniä. Ulman Naiset voi ylpeydellä sanoa olevansa kahden liigapelaajan kasvattajaseura.

Kuluvalla kaudella 2014-2015 Ulman Naiset lähtee haastamaan 2.diviosioonan kärkiporukoita, tavoitteena voittaa jokainen ottelu. Pelaajia kuluvalla kaudella messissä huikeat 19, valmennusvastuussa Samuli Ruotanen sekä Jani Kumpulainen. Meno on Ulman Naisten tapaan perinteisen riehakasta ja viihdyttävää, mutta silti ennen kaikkea tavoitteellista joukkueurheilutoimintaa.

Lajitreenit on kaksi kertaa viikkoon ja yhteisharjoituksia Ulman miesten joukkueen kanssa. Joukkue on rikas sekoitus nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa varmuutta: nuorin pelaaja on 16 vuotta ja iäkkäin 42 vuotta. Sekä ikärakenne että suuret Persoonat isolla peellä tuo toimintaan makeeta säpinää. Kuluvaa kautta vedetään huikeella pöhinällä ja tarkoituksena on pelata huippukausi. Virkeää, viehättävää ja viiltävää salibandyviihdettä tarjotaan läpi kauden ympäri Savo-Karjalaa ja fanit ja satunnaiset kulkijat pääsevät seuraamaan Ulman Naisten otteita kotiturnaukseemme Iisalmen liikuntahallille 11.1.2014.

Tarkemmin tietoa meistä ja meidän joukkueesta kotisivuiltamme: www.ulmannaiset.net.