SOOLO LATTARITUNTI

ANNA LATINOLAISEN RYTMIN VIEDÄ

Soolo lattaritunnille voit vain tulla paikalle nauttimaan latinorytmin riemuista ilman ennakko ilmoittautumista. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvitse olla, riittää että olet kiinnostunut tanssista :) Toisaalta jos olet tanssinut aiemmin, niin saat varmasti tunneilla myös uusia haasteita.

Tunnit ovat maanantaisin klo 18.00.

Hinnat 8€/krt tai 70€/ 10krt (voit käyttää samaa 10 kerran korttia sekä solo jazz- että soolo lattaritunneilla).

SOOLO LATTARITUNNIN OHJAAJAT

Markku Hyvärinen ja Disa Kortelainen ovat yksi Suomen menestyneimpiä Kilpatanssipareja , he ovat voittaneet useita Suomenmestaruuksia Junioreista Ammattilaisiin . Markku ja Disa kilpailevat edelleen Ammattilaisina Latinalaistansseissa. He ovat myös osallistuneet Tanssii Tähtien kanssa tv-ohjelmaan kaudella 5 .

Markku ja Disa ovat koulutukseltaan tanssinopettajia ,Suomen tanssinopettajaliiton jäseniä ja suorittaneet Stolin tutkinnot , sekä kansainväliset IDTA ja Lisenciate tutkinnot. Olemme opettaneet tanssiryhmiä kaiken tasoisille/ ikäisille oppilaille 2000 luvun alusta saakka .

Tunneillemme on kaikkien mukava tulla , koska olemme iloisia , rauhallisia ja sopivasti vaativia opettajia , varustettuna rautaisella ammattitaidolla ja osaamisella.