BAILATINO

ANNA LATINOLAISEN RYTMIN VIEDÄ

Bailatino on tanssillinen liikuntamuoto, jonka perusajatuksena on tuoda ihmiset lähemmäksi latinalaista musiikkia ja latinalaista tanssia sekä latinalaiskulttuuria.


Bailatinossa ei vaadita tanssitekniikan osaamista, vaan tärkeämpää on luoda ilmapiiri, jossa liikkuja nauttii oman vartalonsa käytöstä ja kokee oppimisen että onnistumisen riemua. Bailatino- tunnilla rakennetaan lyhyitä koreografioita, joissa syketasot vaihtelevat.


Bailatino- tunnin aikana nautitaan musiikista ja pidetään hauskaa yhdessä muun ryhmän kanssa. Kunto ja tanssitaito kohoaa melkein huomaamatta. Ikä, sukupuoli, kokemus- ja taitotaso eivät ole koskaan este tunneille osallistumiseen.

Bailatinoon voit vain tulla paikalle nauttimaan latinorytmin riemuista ilman ennakko ilmoittautumista. Tunnit ovat Maanantaisin klo 18.15.

Hinnat 8€/krt tai 70€/ 10krt

TANSSIRYHMÄ LA BAILA

Tanssiryhmä La Baila on esiintyvä tanssiryhmä Iisalmesta. Ryhmään kuuluu kahdeksan aikuista naista ja mukaan otetaan mielellään uusiakin tanssin harrastajia, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Ryhmää valmentaa Heli Hyvärinen.

La Baila harjoittelee ja esittää pääasiassa latinotansseja erilaisin show-, vakio- ja nykytanssin vivahtein. Ohjelmistoon kuuluu vaihtelevasti mm.sambaa, chachata, paso doblea, rumbaa jne. Esitys rakennetaan tilaajan toivomusten ja senhetkisen ohjelmiston mukaisesti. La Bailan voi tilata esiintymään esim. yritys-ja asiakastilaisuuksiin ja perhejuhliin.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image